Ranbergens

Ranbergens

Snart höst.

TaxarPosted by Kerstin och Leif 31 Jul, 2009 12:35:13

Ja, då var det 31 juli och Leifs dotter har namnsdag och hösten är snart här. Idag har vi sol och lite lätt vind men temperaturen är lagom 22 grader. Senaste dagarna har gått åt till gräsklippning mm. Det är inte bara lata dagar under sommaren trädgården skall ha sin skötsel, tyvärr växer det rätt bra när det regnar. Man får inte göra som grannen låta trädgården börja växa igen. Några som blir glada när gräsmattan är nyklippt är våra små fyrbenta vänner taxarna, gräset smakar så gott. Gazza hade en stor hög i munnen när hon vände sig om och tittade på mig och såg ut som hon sa "titta vad jag har" men det åkte fort bort. Vi har också fått bilder från semesterledig son med familj. Tydligen har det varit dåligt badväder när man måste ta på sig en torrdräkt för ett dopp i Vättern.

Foto: Övre bilderna Ninni Säll övriga Kerstin Säll

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ninni Säll 03 Aug, 2009 14:48:00

HIHI

Är man badkruka så är man!!! Ni skulle ha sett när han försökte dyka med dräkten smileysmiley. Det var nästan omöjligt han flöt upp till ytan som en kork hela tiden. Tillslut la han i en tyngd och då gick det lite bättre.

Ninni